top of page
personal-training-life-and-kicking-amsterdam-sportschool.jpg

Personal training

Heb jij net even dat extra zetje nodig? Wil je graag sporten onder professionele begeleiding van een personal trainer?  

Bekijk dan nu onze personal trainers en meld je aan!

Tyron-kwas-personal-trainer-amsterdam-ijburg-life and kicking_edited.jpg

Tyron

Personal trainer Tyron begrijpt als geen ander welke invloed fitness kan hebben op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Dit maakt hem gedreven om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te ontdekken. Door de jaren heen heeft Tyron een breed scala aan klanten succesvol begeleid bij het bereiken van hun sportieve doelstellingen. Een persoonlijke aanpak is hierbij zijn sleutel tot succes, want geen mens is hetzelfde.

Jayliah

Personal trainer

Mijn passie voor sport begon al op een jonge leeftijd, bij elkaar heb ik misschien wel 20 sporten gedaan. Uiteindelijk belande ik bij atletiek waarin ik uitgroeide tot professional topsporter op nationaal en international niveau. Mijn passie voor sport was zo groot dat ik andere mensen wilde helpen en het mooie van sporten/bewegen te laten zien. Ik begon op
me 14e al met training geven bij de atletiek club. Uiteindelijk ben ik daarin uitgegroeid tot atletiek coach van een regionaal trainingscentrum met allemaal jonge talenten. Dit doe ik nu al voor 8/9 jaar met alle plezier.

jayliah-personal-trainer-amsterdam-hardloop-ijburg_edited.jpg
Scott-personal-trainer-amsterdam-ijburg_edited.jpg

Scott

Personal trainer

 

Vanuit de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd liggen mijn interesses met name in het oplossen van sport-specifieke vraagstukken en het shapen (afvallen/aankomen). Ik vind het leuk om de puzzel op te lossen om tot het gewenste resultaat te komen. Ik houd van een duidelijke en gestructureerde aanpak. Zo weet je als klant wat je elke training te wachten staat en welke progressie wij samen verwachten te behalen in een training.

Olga-personal-trainer-amsterdam-ijburg-portret

Olga

Personal trainer

What are your goals? How do you want to feel? I’d love to meet you and find out how I can help you! I am 40 years old, a mother and partner, Certified Personal Trainer (NASM), Functional Aging Specialist (FAI), Certified Group Fitness Instructor (ACE), Total Body Tabata HIIT Instructor (ACE), and a Nutrition Coach in-progress (Pn1). Contact me for a free consultation and let's get your fitness journey elevated!

patrick-verdoorn-personal-trainer-life-and-kicking-amsterdam-sportschool-ijburg.JPG

Patrick

Personal trainer en gecertificeerd Sportvasten coach

Ik heb 25 jaar ervaring in de fitnessbranche met trainen en als coach. En ruim 16 jaar ervaring als oprichter en eigenaar van Life & Kicking. Je bent bij mij dus zeker aan het juiste adres voor het behalen van jouw doelen!
Trainen en coachen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb 13,5 jaar bij het Korps Mariniers gediend en heb verschillende leidinggevende en instructieve functies bekleed, met specialisaties binnen Special Forces als o.a. kikvorsman, parachutist en Special Forces Medic. 

Angéla

Pilates docent en personal trainer

“Life is all about balance” balans in training, voeding en in het dagelijks leven. Tijdens mijn lessen en Personal trainingen hoop ik je te inspireren en te motiveren een gezonde levensstijl na te streven.
Naast Pilates groepslessen geef ik ook een-op-een Pilates personal trainingen. Door een-op-een te coachen op de principes van Pilates; concentratie, centering, controle, ademhaling, precisie en flow behaal je meer resultaat en zijn body & mind in balans. Wil jij ook sterker worden, je houding verbeteren en een sterke core krijgen? Start dan met Pilates en je staat letterlijk sterker in het leven.

angela-personal-trainer-amsterdam-ijburg_edited.jpg
sportvasten life and kicking sportschool amsterdam.png

Sportvasten

Sportvasten by Fittergy is een programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van onze Fittergy Coach, Patrick. Heel effectief om snel je lichaamssamenstelling en energiehuishouding te verbeteren d.m.v. vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen.

sportvasten afvallen personal trainer life and kicking sportschool amsterdam.png
bottom of page