top of page

Tyron

Gecertificeerde personal trainer

Bio

Personal trainer Tyron begrijpt als geen ander welke invloed fitness kan hebben op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Dit maakt hem gedreven om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te ontdekken. Door de jaren heen heeft Tyron een breed scala aan klanten succesvol begeleid bij het bereiken van hun sportieve doelstellingen. Een persoonlijke aanpak is hierbij zijn sleutel tot succes, want geen mens is hetzelfde.

Een goede training is wat Tyron betreft een training die je met een voldaan gevoel afsluit. Helemaal kapot gaan tijdens een training is niet nodig – zolang je elke training maar een klein stapje verder gaat en je eigen verwachtingen overtreft. Mentale coaching is wat Tyron betreft dan ook net zo belangrijk als motiveren op fysiek vlak.

De kracht van Tyron zit in het enthousiasmeren van zijn cliënten. Het is zijn streven om hen in te laten zien dat sporten iets leuks is waardoor ze zich beter voelen, in plaats van een vervelende verplichting. Een persoonlijke band vindt hij belangrijk en zijn cliënten kijken dan ook uit naar hun wekelijkse sportmoment(en) met Tyron.

Boek je intake

bottom of page