top of page
Life & Lifting 2023: Powerlifting wedstrijd Amsterdam IJburg

Powerlift wedstrijd
Life & Lifting 2023 - 2e editie

 26 november van 14:00 - 17:00 

Hou jij van een uitdaging? En ben je benieuwd hoeveel gewicht je nu echt zou kunnen optillen of wegduwen? Pak dan nu je kans en doe mee aan de powerlift wedstrijd Life & Lifting! Iedereen mag deelnemen en  deelname is gratis!

Over de wedstrijd

De 1e editie was een groot succes en daarom in november de 2e editie! Iedereen is welkom om mee te doen aan Life & Lifting 2023. Je voert de volgende lifts uit: deadlift, bench press en squat.

  • Je hoeft geen pro te zijn om mee te doen;

  • We hebben een aparte categorie voor mannen & vrouwen;

  • Er zijn verschillende gewichtsklassen zodat iedereen een eerlijke kans krijgt.


Je kunt je pas aanmelden voor de wedstrijd wanneer je minstens één keer hebt deelgenomen aan een Powerlift training. Zo weet je alles over de powerlifting techniek en de wedstrijdregels.

Meld je aan bij de frontdesk
Beschrijving LL
banner life lifting 2023.png
Meedoen

Kan ik meedoen?

  • Je bent minimaal 14 jaar oud

  • Je hebt minimaal 1 Powerlift training gevolgd

 

In november 2023 organiseren wij 3 keer een Powerlift training om jou de juiste techniek van het powerliften aan te leren en te finetunen. Je leert alles over de juiste deadlift, bench press en squat.

 

De Powerlift trainingen kun je volgen op:

  • Woensdag 15 november om 21:00

  • Zondag 12 november om 14:00

  • Woensdag 22 november om 21:00

  • Zondag 19 november om 14:00


Je kunt je pas aanmelden voor de wedstrijd als je minstens één keer hebt deelgenomen aan een Powerlift training. Zo weet je alles over de powerlifting techniek en de wedstrijdregels.

Meld je aan bij de frontdesk

Deze powerlift wedstrijd wordt georganiseerd door personal trainer Tyron van Life & Kicking en door fysiotherapeut en olympisch sporter Shaquile van Fysio IJburg (officiële partner van L&K).

banner l&l.png

Kan ik iets winnen?

Jazeker! Er zijn toffe prijzen te winnen! Wie weet ga jij wel naar huis met één van de bekers! Daarnaast ontvangt iedere deelnemer als aandenken een leuk T-shirt. En natuurlijk maken we er een gezellige middag van.

Meld je aan bij de frontdesk
bottom of page