top of page

Robin

Gecertificeerd personal trainer

Bio

Vanuit mijn ervaringen binnen de topsport in het boksen op persoonlijk vlak en voetbal binnen mijn afstuderen, als stagevorm binnen de psychiatrie en op het gebied personal training door gevolgde opleidingen (HBO Sportkunde met het starten van een masteropleiding in het vooruitzicht) en eigen verworven kennis/ervaring werk ik op een manier waarbij ik naar het gehele plaatje kijk. Hierin is het stukje sporten niet alleen belangrijk, maar ook omliggende factoren zoals voeding, slaap, ontspanning, klachten en verdere dag invulling die de situatie negatief kan beïnvloeden of waarin meegedacht moet worden.

Ik denk graag uitgebreid en wetenschappelijk na over het programmeren van de trainingen om de combinatie van diversiteit, plezier en het oplossen van de gevraagde vraagstukken met als eindpunt daadwerkelijk resultaat. Hierbij kunnen niet alleen kracht en conditie belangrijk zijn, maar ook mobiliteit, flexibiliteit, sport specifiek, etc.

Discipline en het echt willen werken naar een fysiek en/of mentaal verbeterpunt is voor mij belangrijk om resultaat te boeken. Hierin werk ik zelf zeer geconcentreerd en gestructureerd en daag ik mensen graag uit op een gecontroleerde manier binnen mijn trainingen. 

Boek je intake

bottom of page