top of page
personal-training-life-and-kicking-amsterdam-sportschool.jpg

Personal training

Heb jij net even dat extra zetje nodig? Wil je graag sporten onder professionele begeleiding van een personal trainer?  

Bekijk dan nu onze personal trainers en meld je aan!

Tyron-kwas-personal-trainer-amsterdam-ijburg-life and kicking_edited.jpg

Tyron

Gecertificeerd personal trainer

Personal trainer Tyron begrijpt als geen ander welke invloed fitness kan hebben op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Dit maakt hem gedreven om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te ontdekken. Door de jaren heen heeft Tyron een breed scala aan klanten succesvol begeleid bij het bereiken van hun sportieve doelstellingen. Een persoonlijke aanpak is hierbij zijn sleutel tot succes, want geen mens is hetzelfde.

Olga

Certified personal trainer

I love strength! I love vitality and functionality. It’s amazing when my clients feel stronger and capable in daily life, receive compliments from their wives and husbands about their stronger physique, feel confident about keeping up with their child, play sports better, when their low back pain goes away, their pregnancy is joyfully active, when they love the changes they see in the mirror, and many more wonderful things.

Olga-personal-trainer-amsterdam-ijburg-portret
Patick
patrick-verdoorn-personal-trainer-life-and-kicking-amsterdam-sportschool-ijburg.JPG

Patrick

Gecertificeerd personal trainer en gecertificeerd Sportvasten coach

Ik heb 25 jaar ervaring in de fitnessbranche met trainen en als coach. En ruim 16 jaar ervaring als oprichter en eigenaar van Life & Kicking. Je bent bij mij dus zeker aan het juiste adres voor het behalen van jouw doelen!
Trainen en coachen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb 13,5 jaar bij het Korps Mariniers gediend en heb verschillende leidinggevende en instructieve functies bekleed, met specialisaties binnen Special Forces als o.a. kikvorsman, parachutist en Special Forces Medic. 

Angéla

Pilates docent en gecertificeerd personal trainer

“Life is all about balance” balans in training, voeding en in het dagelijks leven. Tijdens mijn lessen en Personal trainingen hoop ik je te inspireren en te motiveren een gezonde levensstijl na te streven.
Naast Pilates groepslessen geef ik ook een-op-een Pilates personal trainingen. Door een-op-een te coachen op de principes van Pilates; concentratie, centering, controle, ademhaling, precisie en flow behaal je meer resultaat en zijn body & mind in balans. Wil jij ook sterker worden, je houding verbeteren en een sterke core krijgen? Start dan met Pilates en je staat letterlijk sterker in het leven.

angela-personal-trainer-amsterdam-ijburg_edited.jpg
Nataliie
Nataliia-personal-trainer-amsterdam-ijburg-english-engels-life-and-kicking

Nataliia

Gecertificeerd personal trainer

I have been assisting people in improving their health, strength, and happiness for nearly a decade! 

I teach the art of setting and accomplishing sports objectives effectively. I can help you during your fitness journey with: mastering the training process, enhancing athletic performance, managing weight loss or gain, reshaping body proportions, and acquiring the knowledge of proper and balanced nutrition.

Robin

Gecertificeerd personal trainer

Vanuit mijn ervaringen binnen de topsport in het boksen op persoonlijk vlak en voetbal binnen mijn afstuderen, als stagevorm binnen de psychiatrie en op het gebied personal training door gevolgde opleidingen (HBO Sportkunde met het starten van een masteropleiding in het vooruitzicht) en eigen verworven kennis/ervaring werk ik op een manier waarbij ik naar het gehele plaatje kijk. Hierin is het stukje sporten niet alleen belangrijk, maar ook omliggende factoren zoals voeding, slaap, ontspanning, klachten en verdere dag invulling die de situatie negatief kan beïnvloeden of waarin meegedacht moet worden.

Personal-training-amsterdam-ijburg-robin.jpg
Nicole-personal-trainer-amsterdam-ijburg

Nicole

Gecertificeerd personal trainer

Wanneer ik bij klanten de kracht zie groeien is het mooi om daarbij de mentale kracht mee te zien groeien. Ik vind het belangrijk bij te kunnen dragen aan het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid en daarbij ook de functionaliteit van het lichaam positief te kunnen beïnvloeden. Ik vind het, het leukste om samen te zoeken naar waar de uitdagingen liggen en naar wat voor jou werkt om deze te overwinnen. Tegelijkertijd leer ik door iedere klant ook weer nieuwe dingen, omdat iedereen anders is.

 

Waar kan ik jou bij helpen?

sportvasten life and kicking sportschool amsterdam.png

Sportvasten

Sportvasten by Fittergy is een programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van onze Fittergy Coach, Patrick. Heel effectief om snel je lichaamssamenstelling en energiehuishouding te verbeteren d.m.v. vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen.

sportvasten afvallen personal trainer life and kicking sportschool amsterdam.png
bottom of page