top of page
personal-training-life-and-kicking-amsterdam-sportschool.jpg

Personal training

Heb jij net even dat extra zetje nodig? Wil je graag sporten onder professionele begeleiding van een personal trainer?  

Bekijk dan nu onze personal trainers en meld je aan!

Tyron-kwas-personal-trainer-amsterdam-ijburg-life and kicking_edited.jpg

Tyron

Personal trainer

Personal trainer Tyron begrijpt als geen ander welke invloed fitness kan hebben op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Dit maakt hem gedreven om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te ontdekken. Door de jaren heen heeft Tyron een breed scala aan klanten succesvol begeleid bij het bereiken van hun sportieve doelstellingen. Een persoonlijke aanpak is hierbij zijn sleutel tot succes, want geen mens is hetzelfde.

Olga-personal-trainer-amsterdam-ijburg

Olga

Certified Personal trainer 

I love strength! I love vitality and functionality. It’s amazing when my clients feel stronger and capable in daily life, receive compliments from their wives and husbands about their stronger physique, feel confident about keeping up with their child, play sports better, when their low back pain goes away, their pregnancy is joyfully active, when they love the changes they see in the mirror, and many more wonderful things.

Scott-personal-trainer-amsterdam-ijburg_edited.jpg

Scott

Personal trainer

 

Vanuit de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd liggen mijn interesses met name in het oplossen van sport-specifieke vraagstukken en het shapen (afvallen/aankomen). Ik vind het leuk om de puzzel op te lossen om tot het gewenste resultaat te komen. Ik houd van een duidelijke en gestructureerde aanpak. Zo weet je als klant wat je elke training te wachten staat en welke progressie wij samen verwachten te behalen in een training.

Angéla

Pilates docent en personal trainer

“Life is all about balance” balans in training, voeding en in het dagelijks leven. Tijdens mijn lessen en Personal trainingen hoop ik je te inspireren en te motiveren een gezonde levensstijl na te streven.
Naast Pilates groepslessen geef ik ook een-op-een Pilates personal trainingen. Door een-op-een te coachen op de principes van Pilates; concentratie, centering, controle, ademhaling, precisie en flow behaal je meer resultaat en zijn body & mind in balans. Wil jij ook sterker worden, je houding verbeteren en een sterke core krijgen? Start dan met Pilates en je staat letterlijk sterker in het leven.

angela-personal-trainer-amsterdam-ijburg_edited.jpg
Patick
patrick-verdoorn-personal-trainer-life-and-kicking-amsterdam-sportschool-ijburg.JPG

Patrick

Personal trainer en gecertificeerd Sportvasten coach

Ik heb 25 jaar ervaring in de fitnessbranche met trainen en als coach. En ruim 16 jaar ervaring als oprichter en eigenaar van Life & Kicking. Je bent bij mij dus zeker aan het juiste adres voor het behalen van jouw doelen!
Trainen en coachen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb 13,5 jaar bij het Korps Mariniers gediend en heb verschillende leidinggevende en instructieve functies bekleed, met specialisaties binnen Special Forces als o.a. kikvorsman, parachutist en Special Forces Medic. 

sportvasten life and kicking sportschool amsterdam.png

Sportvasten

Sportvasten by Fittergy is een programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van onze Fittergy Coach, Patrick. Heel effectief om snel je lichaamssamenstelling en energiehuishouding te verbeteren d.m.v. vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen.

sportvasten afvallen personal trainer life and kicking sportschool amsterdam.png
bottom of page